Glamourshoot

Een superleuke middag voor vriendinnen, collega’s of als idee voor een vrijgezellenfeest: Verwen jezelf met een professionele workshop visagie en stap daarna de fotostudio in voor een heuse glamourshoot!

Workshop visagie en fotoshoot
Deze middag start met een workshop visagie onder leiding van een professionele visagiste. Je leert verschillende (nieuwe) technieken om jezelf op te maken. Daarna is het tijd voor de fotoshoot! We maken de leukste foto’s van jou en je vriendinnen/collega’s. We maken in ieder geval een leuke groepsfoto en van iedereen apart enkele mooie portretten. We gebruiken wat de studio te bieden heeft: een windmachine, kleurenfolies en verschillende achtergronden.

Alles is geregeld
Voor deze middag zijn minimaal 6 deelnemers nodig. De kosten zijn € 44,95 per persoon. Dat is inclusief alles: ook voor een hapje en een drankje zorgen wij.

Foto’s op cd
Na afloop zoeken wij de mooiste foto’s uit. We bewerken ze professioneel na en zetten ze voor je op een cd’tje (bij de prijs inbegrepen), die je op een later tijdstip kunt ophalen. Jullie hebben dan nog een tastbare herinnering aan een onvergetelijke middag!