Make Me Beautiful Day Workshop en Fotoshoot

Workshop voor jong en oud
Door het jaar heen organiseren we de ´Make me Beautiful Day´. Deze workshop visagie met fotoshoot is hartstikke leuk als uitje voor bijv. moeders en dochters, maar natuurlijk ook voor zussen, nichtjes of vriendinnen. Je komt weer eens op een andere manier met elkaar in contact door gezellig bezig te zijn.

Leer nieuwe make-up technieken
Tijdens de visagieworkshop, onder leiding van onze visagiste Inge v.d. Linden van Bélin Visagie, leer je make up technieken waar je later ook nog graag gebruik van zult maken. Het begint met de basis; het camoufleren van oneffenheden. Daarna leer je een leuke techniek speciaal voor een avond- of dag make-up.

Inhoud van het arrangement
Het arrangement duurt ca. 3 uur en natuurlijk wordt iedereen warm welkom geheten met een kopje koffie, thee en iets lekker. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van de professionele materialen van de visagiste. En natuurlijk worden er na de workshop foto’s gemaakt in de studio. Iedereen krijgt een leuke portretfoto van zichzelf en je krijgt een groepsfoto samen met de personen met wie je gekomen bent. Deze foto’s krijg je direct afgedrukt mee op 10x15cm. De kosten voor deze workshop zijn €32,50 per persoon.

Origineel cadeautje met de cadeaubon
Deze workshop is natuurlijk ook een origineel cadeautje om weg te geven! Vraag naar de cadeaubon!