Sportfotografie

Sportfotografie komt grofweg in twee vormen voor: in een sportomgeving en in een studio.  In beide gevallen straalt een goede sportfoto kracht, plezier, professionaliteit en gedrevenheid uit.  Maar hét sleutelingrediënt van een goede sportfoto is passie.

Sportfotografie: passie
Iedere motorcoureur wil plat door de bocht gaan, iedere voetballer wil scoren met een omhaal en iedere tennisser streeft elke opslagbeurt naar een snoeiharde ace. Die gedrevenheid wil je terugzien op een sportfoto. Vaak is ‘het moment’ echter in een oogwenk voorbij. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe en op welk moment we dé perfecte sportfoto moeten maken.

Van amateur tot professional
We verzorgen sportfoto’s voor/bij alle sportieve evenementen. Van professionele wedstrijden tot pupillentoernooien. Van ‘sport in actie’ tot aan sfeervolle, sprekende portretten en reportages in onze eigen fotostudio.

 Sportfotografie: twee doelen
Veel sporters gebruiken sportfoto’s voor publicatie in media, zoals kranten, tijdschriften en op websites. Daarnaast zijn ze waardevol voor social media-kanalen, promotiemateriaal (bijvoorbeeld voor sponsoren) en natuurlijk voor de persoonlijke fotoboeken en archieven!