Familiereportages

Familiefoto’s zijn voor veel mensen een dierbaar bezit. Wilt u het eens extra goed aanpakken? Bijvoorbeeld ter ere van een jubileum, communie, verjaardag of andere speciale gebeurtenis? Dan verzorgen we graag een professionele fotoshoot.

Familiereportage: studio of op locatie
Van een gezinsportret tot een fotoshoot met de hele familie: alles is mogelijk. Net als de locatie, trouwens. We verwelkomen families met plezier in onze eigen fotostudio, maar gaan ook regelmatig naar een bijzondere locatie. Van een sfeervol park tot aan een industriële omgeving en van de zandduinen van Bedaf tot aan de bossen van de Maashorst: we weten precies wanneer welke locatie op zijn mooist is.

Fotoreportage in wisselende samenstelling
Tijdens de reportage nemen we ruim de tijd zodat we kunnen  variëren in samenstelling: de ene keer portretteren we de hele familie, vervolgens staan opa, oma en de kleinkinderen op de foto en daarna leggen we de individuele gezinnen vast. Wij houden de regie!

Ook de onverwachte momenten
Soms denken mensen bij een familiereportage aan urenlang lang stijfjes stilstaan. Gelukkig kan het ook anders. We maken liever spontane en ontspannen groepsfoto’s. Daarbij staan onze voelsprieten altijd aan; we houden de reacties van de mensen voor ons altijd in de gaten. Op die manier kunnen we inspringen op spontane ideeën en momenten!  Kortom: een familiereportage bij De Fotostudio Uden is écht compleet.