Workshop Opzetflitser / Reportageflitser

  Een goede lichtbron kan de kwaliteit van een foto een enorme boost geven. Daarom laten veel fotografen de kleine, eigenwijze ingebouwde flitser voor wat hij is en kiezen ze voor een reportageflitser. Maar hoe werkt die nou precies? En hoe zorg je voor de juiste instellingen?

  Opzetflitser: korte workshop
  Dat (en meer) leer je tijdens de workshop Opzetflitser. Het is een korte workshop van twee uur, waarin je leert welke mogelijkheden jouw opzetflitser je biedt.

  Theorie en praktijk
  Hoe gebruik je je opzetflitser om ‘in te flitsen’? Wanneer gebruik je overdag een flitser? En wanneer ’s avonds? Wat zijn de effecten van direct (of juist indirect) flitslicht? En, voor veel mensen ook heel belangrijk, hoe kun je flitsen en toch sfeer op de foto behouden? Je leert het allemaal tijdens deze workshop. Na een theoriedeel ga je zelf aan de slag met je eigen materiaal in de fotostudio. Momenteel is het werken in groepen niet toegestaan, vandaar dat de workshop persoonlijk aan jou wordt gegeven. Je hebt mijn onverdeelde aandacht en alle ruimte om vragen te stellen.

  De fotostudio en cursusruimte
  De studio is ruim opgezet en van alle benodigdheden voorzien. Hier kunnen we altijd aan de slag om de praktijkoefeningen uit te voeren. Om veilig te kunnen werken zijn er grote, verplaatsbare schermen aanwezig zodat ik toch met je mee kan kijken terwijl je oefent. Bij goed weer kunnen we naar buiten. Ook de theorieruimte is voorzien van plastic schermen. De ruimte ligt tegen het centrum van Uden aan en is makkelijk te bereiken. Parkeren kan altijd gratis en recht voor de deur op onze lange oprit.

  Agenda
  Wil je ook meer uit je opzetflitser halen? Leuk! Vul hieronder het inschrijfformulier in en je ontvangt meteen een bevestigings e-mail terug. (kijk ook even in de spambox als er niks binnenkomt) In deze bevestigingsmail zit een link naar de agenda waarin je meteen je gewenste tijdslot voor de workshop vast kunt leggen. Zo is de afspraak supersnel vastgelegd.