Workshop opzetflitser

Een goede lichtbron kan de kwaliteit van een foto een enorme boost geven. Daarom laten veel fotografen de kleine, eigenwijze ingebouwde flitser voor wat hij is en kiezen ze voor een opzetflitser. Maar hoe werkt die nou precies? En hoe zorg je voor de juiste instellingen?

Opzetflitser: korte workshop
Dat (en meer) leer je tijdens de workshop Opzetflitser. Het is een korte workshop (één avond of ochtend), waarin je leert welke mogelijkheden jouw opzetflitser je biedt.

Theorie en praktijk
Hoe gebruik je je opzetflitser om ‘in te flitsen’? Wanneer gebruik je overdag een flitser? En wanneer ’s avonds? Wat zijn de effecten van direct (of juist indirect) inflitslicht? En, voor veel mensen ook heel belangrijk, hoe kun je flitsen en toch sfeer op de foto behouden? Je leert het allemaal tijdens deze workshop. Na een theoriedeel ga je zelf aan de slag met je eigen materiaal in onze fotostudio.

Agenda
Wil je graag weten wanneer de workshop van start gaat? Neem dan even een kijkje op de Agenda pagina. Daar vind je ook alle informatie over beschikbare plaatsen in een groep.