Privé workshop fotografie voor ondernemers en bedrijven

Veel ondernemers en bedrijven zoeken een fotografie-oplossing binnen de eigen organisatie. Vaak is er wel een medewerker met een goede digitale camera en een gezonde passie voor fotografie. Hen helpen we graag om de mogelijkheden van hun camera binnen het bedrijf nóg beter te benutten.

Fotografie in het bedrijf

Fotografie in het bedrijf

Deze workshop is bedoeld voor iedere medewerker die, naast zijn of haar reguliere taken, graag de fotografie verzorgt binnen de eigen organisatie. Affiniteit met fotograferen is vanzelfsprekend een pre, net als een goede (spiegelreflex)camera. Misschien is er zelfs wel een mooie fotostudio in huis. Deze workshop is zeer zeker ook geschikt voor kleine(re) ondernemers met bijv. een webshop die zelf hun foto’s willen maken. Het is natuurlijk een feit: een goede foto verkoopt!

Productfotografie voor je webshop of website

Productfotografie voor je webshop of website

Heb je als bedrijf, of zelfstandig ondernemer, een eigen webshop? Misschien heb je ervoor gekozen om te investeren in eigen materiaal in plaats van de fotografie uit te besteden aan een fotograaf. Als je zelf een studio opstelling hebt staan heb je misschien ontdekt dat dat nog geen garantie is voor een goede foto. Terwijl dat uiteindelijk wel het visitekaartje is voor je webwinkel! Ik leer je, met je eigen materialen, hoe je het meeste uit de productfoto’s kunt halen. Welke instellingen je het beste kunt gebruiken en hoe je op een mooie manier het (flits)licht toevoegt.

Fotografie workshop op maat

Fotografie workshop op maat

In deze privé workshop ontdek je de mogelijkheden van je camera, en hoe je die kunt inzetten binnen je eigen bedrijf of organisatie. Ik leer je je eigen camera gebruiken waar je ‘m voor nodig hebt. Denk aan het maken van productfoto’s, portretten, in- of exterieurfoto’s of de werkprocessen. Ik leer je om te gaan met het bestaande licht, maar ik kan je ook leren hoe je het beste kunt werken met kunstlichtbronnen als je zelf een studio hebt. In het kort: je geeft zelf aan waar de focus van de workshop op komt te liggen.

Workshop op locatie en afspraak

Workshop op locatie en afspraak

Voor deze workshop kom ik naar je toe. We kijken naar de situatie zoals die ter plekke is en ik leer je waar je overal op kunt letten. Zo kun je je aan je klanten presenteren met sterke foto‘s. En die foto’s zijn vaak het eerste waar potentiele klanten naar kijken. Mensen zijn immers visueel ingesteld. Haal het maximale uit je webhop door goed beeldmateriaal!
Na inschrijving plannen we samen een datum voor de workshop, dat kan overdag, maar ook in de avond.