Basiscursus Fotografie

De basiscursus fotografie is voor iedereen die graag fotografeert, ongeacht je leeftijd of voorkennis. Je hebt wel zelf een camera nodig voor deze fotocursus waarbij je diafragma, sluitertijd en isowaarde in kunt stellen. Het maakt niet uit of dat dan op een spiegelreflexcamera is, een systeemcamera of een uitgebreide compactcamera.

Op dit moment is de fotografiecursus weer te volgen in een groep (max. 8 personen) op woensdagavond, maar ook als korte cursus van 2 dagen (4 uur) op basis van privéles waarbij je zelf je lessen plant op de beschikbare tijdslots. 

Leer ook beter fotograferen! Inmiddels hebben al ruim 1000 cursisten uit heel brabant de weg naar de studio gevonden! Voor onze fotocursus komen mensen onder andere uit Uden, Volkel, Mill, Zeeland, Schaijk, Berghem, Reek, Gemert, Rosmalen, Vinkel, Heeswijk-Dinther, Sint-Oedenrode, Veghel, Schijndel, Erp, Langenboom, Nistelrode, Heesch, Boekel en Grave.

Digitale spiegelreflex- of systeemcamera

Digitale spiegelreflex- of systeemcamera

Ben je in het bezit van een prachtig fototoestel? Heb je al geexperimenteerd met al die knopjes en functies? Dan ontdek je al snel dat je camera onwijs veel mogelijkheden biedt. Het is natuurlijk zonde om je toestel dan alleen maar in de automatische stand te gebruiken. Wil je graag leren hoe je meer uit je camera haalt en hoe je er betere foto’s mee maakt? Dan is deze basiscursus fotografie echt iets voor jou!
De kernwoorden van deze fotocursus zijn:
– Altijd kleine groepen
– Veel persoonlijke aandacht
– Praktijkgericht oefenen
– In begrijpelijke taal gepresenteerd

Wat kun je ná de fotografie cursus?

Wat kun je ná de fotografie cursus?

Na de basiscursus fotografie ga je beslist betere foto’s maken, want je bent niet langer afhankelijk van de automatische stand.
Je kunt nu zelf:
- Fotograferen in de creatieve modi (A/Av en S/Tv)
- Instellingen maken met sluitertijd, diafragma en iso passend bij een situatie.
- Je belichting onder controle houden.
- Je camera beter bedienen, omdat je hebt geleerd hoe je de belangrijkste functies en knopjes gebruikt.

Theorie én praktijk in de fotostudio

Theorie én praktijk in de fotostudio

Theorie is onmisbaar, maar je leert al doende fotograferen: we gaan lekker praktisch aan de slag in de fotostudio of buiten. Door de geleerde stof samen te oefenen, leer je namelijk sneller en kun je het beter onthouden. Je vragen worden direct beantwoord.

de studio is ruim opgezet en van alle benodigdheden voorzien. Hier kunnen we altijd aan de slag om de praktijkoefeningen uit te voeren. Bij goed weer kunnen we naar buiten.

De studio ligt tegen het centrum van Uden aan en is makkelijk te bereiken. Parkeren kan altijd gratis en recht voor de deur!

Agenda

Agenda

Heb je interesse gekregen in deze workshop basis fotografie? Leuk! Vul hieronder het inschrijfformulier in en je ontvangt meteen een bevestigingsmail terug. (kijk ook even in de spambox als er niks binnenkomt)
Als je kiest voor een privé-les, dan kun je na ontvangst van de bevestigingsmail direct je afspraken inplannen via de meegestuurde agenda. Makkelijk, want je afspraken liggen dan meteen vast. Omdat je twee bijeenkomsten hebt, zul je iedere bijeenkomst even apart moeten invullen.
Kies je voor een groepsles dan zijn de data al bekend en hoef je verder niets te doen.