Basiscursus Fotografie


De basiscursus fotografie is momenteel te volgen in een groep (we volgen de regelgeving voor de grootte van de groep) op maandagavond, maar ook als korte cursus van 2 dagen (4 uur) op basis van prive-les.

Digitale spiegelreflex- of systeemcamera
Ben je in het bezit van een prachtige spiegelreflex- of systeemcamera? Heb je al geexperimenteerd met al die knopjes en functies? Dan ontdek je al snel dat je camera onwijs veel mogelijkheden biedt. Het is natuurlijk zonde om je toestel dan alleen maar in de automatische stand te gebruiken. Wil je graag leren hoe je meer uit je camera haalt en ben je er klaar voor om de veilige automatische stand te verlaten? Dan is deze basiscursus fotografie echt iets voor jou! De kernwoorden die de workshop beschrijven zijn:
– Persoonlijke aandacht
– Altijd praktijkgericht
– Begrijpelijk gepresenteerd

Wat kun je nà de fotografie cursus?
Na de basiscursus fotografie ga je beslist betere foto’s maken, want je bent niet langer afhankelijk van de automatische stand. Je kunt nu zelf:
– fotograferen in de creatieve modi (A/Av en S/Tv)
– instellingen maken met sluitertijd, diafragma en iso die passen bij een situatie.
– je belichting onder controle houden.
– je camera beter bedienen, omdat je hebt geleerd hoe je de belangrijkste functies en knopjes gebruikt.

Theorie én praktijk
Theorie is onmisbaar in deze cursus, maar je leert al doende fotograferen: we gaan lekker praktisch aan de slag. Door de geleerde stof samen te oefenen, leer je namelijk sneller en kun je het beter onthouden. Je vragen worden direct beantwoord.

De fotostudio en cursusruimte
de studio is ruim opgezet en van alle benodigdheden voorzien. Hier kunnen we altijd aan de slag om de praktijkoefeningen uit te voeren. Om veilig te kunnen werken zijn er grote, verplaatsbare schermen aanwezig zodat ik toch met je mee kan kijken terwijl je oefent. Bij goed weer kunnen we naar buiten. Ook de theorieruimte is voorzien van plastic schermen. De ruimte ligt tegen het centrum van Uden aan en is makkelijk te bereiken. Parkeren kan altijd gratis en recht voor de deur op onze lange oprit.

Agenda.
Heb je interesse in deze workshop basis fotografie? Leuk! Vul hieronder het inschrijfformulier in en je ontvangt meteen een bevestigings e-mail terug. (kijk ook even in de spambox als er niks binnenkomt) Als je kiest voor een prive-les, dan kun je na ontvangst van de bevestigingsmail direct je afspraken inplannen via de meegestuurde agenda, die liggen dan meteen vast. Omdat je twee bijeenkomsten hebt, zul je iedere bijeenkomst even apart moeten invullen. Kies je voor een groepsles dan zijn de data al bekend en hoef je verder niets te doen.