Familiereportages

Familiefoto’s zijn voor veel mensen een dierbaar bezit. Wilt u het eens extra goed aanpakken ter ere van een speciale gebeurtenis? Op een rustige en ontspannen manier verzorg ik graag uw familiereportage. Een fotografe die bereid is om te luisteren naar initiatieven en de teugels in handen kan nemen, samen maken we er een plezierige ervaring van!

Familiereportage: studio of op locatie
Van een gezinsportret tot een fotoshoot met de hele familie: alles is mogelijk. Net als de locatie, trouwens. Families zijn van harte welkom in mijn eigen fotostudio, maar een shoot kan ook plaatsvinden op een bijzondere locatie. Van een sfeervol park tot aan een industriële omgeving en van de zandduinen van Bedaf tot aan de bossen van de Maashorst, of gewoon bij je thuis.

Fotoreportage: diversiteit
Ben je met de hele familie of met je gezin? Dan stoppen we natuurlijk niet na het maken van de groepsfoto. Er is ruimte en tijd om diverse opstellingen te fotograferen. Broer(s) en zus(sen), ouders met kinderen, grootouders met kleinkinderen, de kinderen. Bedenk zelf al welke foto’s je dierbaar zullen zijn, dan plannen we tijdens de shoot alle wensen in.

Fotoreportage: de fotografe
Ben je misschien een beetje nerveus of vind je het eigenlijk niet zo leuk om op de foto te gaan? Dat komt best vaak voor. Als fotografe heb ik de rust en het geduld en ik schiet niet zomaar in de stress. We proberen het samen leuk te houden en ik probeer een ontspannen sfeer te creëren waarin iedereen zich op zijn/haar gemak voelt.